Thalias Kompagnons og Ensemble Kontraste: Tryllefløjten

De to dukkespillere giver os en fantastisk og magisk oplevelse, når de lader tæppet gå for historien om Prins Tamino, hans elskede Pamina, en næsten vanvittig nattens dronning og den sadistiske Sarastro.
Vi er i gang med en vidunderlig og humoristisk opførelse af Mozarts opera Tryllefløjten. Den berømte kontratenor Daniel Gloger klarer alle stemmerne med sin forbløffende alsidige stemme. Et medlevende orkester på otte musikere, som alle er på scenen, garanterer os en meget munter musikalsk oplevelse.

Denne udgave af Tryllefløjten er en utraditionel og helt uventet oplevelse. Her forbindes den levende musik med meget utraditionelt dukkespil, som projiceres op på en kæmpe storskærm. Dukkespillet er sublimt og dukkerne, der er i Paul Klee stil, er fulde af skæg og ballade.

En forestilling, som du ikke må gå glip af. Forestillingen er støttet af Goethe Instituttet.

Se klip fra forestillingen.

Ide & udførelse: Tristan Vogt og Joachim Torbahn. Kontratenor: Daniel Gloger. Live-Orchestra: ensembleKONTRASTE:. Instruktion: Thalias Kompagnons, Nürnberg og Jürg Schlachter. Dukker og scenografi: Joachim Torbahn. Musik: Wolfgang Amadeus Mozart, arrangeret af Marcus Maria Reißenberger. Tekst: Baseret på librettoen af Emanuel Schikaneder.

 

[service_box title=”Spillesteder” icon=”no” text=”Jysk Musikteater ➎
Lørdag 7/11 kl. 19:00
Søndag 8/11 kl. 14:15″ btn_text=”Køb billetter” btn_link=”http://jmts.billetten.dk/link/eventno/53049″ btn_size=”normal” target=”_blank”]

 

[service_box title=”Information” icon=”no” text=”Alder: Fra 12 år og voksne
Sprog: Tysk
Pris: 75 kr.
Varighed: 80 minutter” btn_size=”normal” target=”_self”]

Festival of Wonder 5. – 8. november 2015